maandag 21 mei 2012

Bijzonder, maar ook een beetje vreemd

We zijn nu bijna een week op Kefalonia en genieten volop, het weer had iets beter gekund, in Nederland is het mooier weer namelijk, maar heel slecht is het niet. We zijn al een aantal keren op en neer naar het vliegveld geweest om gasten van onze bruiloft te verwelkomen en dat is elke keer toch wel weer bijzonder en ook een beetje vreemd. Al die mensen die speciaal voor jou die reis naar het eiland maken om bij je bruiloft te kunnen zijn!
Was ook wel een drukke week hoor, naast de laaste voorbereidingen doen met Brigitte ben je eigenlijk ook continue met familie en of vrienden in de weer, tenmiste daar hebben wij wel voor gekozen. Je haalt de mensen naar het eiland en dan kun je niet zeggen, we zien jullie wel bij de bruiloft! Het is ook wel heel erg leuk.

Zo zijn we gisteren (zondag) met bijna alle bruiloftsgasten die er op dat moment al waren uit eten geweest, iedereen had daar eigenlijk ook wel behoefte aan. Wij hadden zelf het idee ook al hoor, maar het was wel leuk om te horen dat mensen er ook naar vroegen: Is het een idee dat we met z'n allen even bij elkaar komen zodat we niet totale vreemden voor elkaar zijn op de bruiloft. (niet iedereen kent elkaar namelijk)
Het eten was wat middelmatig, maar goed dat mocht de pret niet drukken het was erg mooi om te zien dat mensen zo genoten van de omgeving en van het bij elkaar zijn!

Geen opmerkingen: